Onze recensies van cursisten die eerder al deelgenomen hebben aan de cursus..

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Average rating:  
 205 reviews
by Sara on Recentie

Geslaagd! Ik zou iedereen deze cursus aanraden!Ze leggen alles duidelijk uit, het boek is veel informatie daardoor ik de bomen dooe het bos niet meer zag. Bedankt mannen!

by Zainab on Recentie

In 1 keer geslaagd! Ik ben echt super tevreden, goede uitleg en wordt op een leuke manier uitgelegd. Ik raad het zeker aan! Bedankt 🙂

by Sofia on Recentie

Ik heb twee keer deel genomen aan deze cursus. Na de eerste keer had ik helaas 1 foutje teveel. Toch raadde ik de cursus toen al aan iedereen aan. Vandaag toch geslaagd na de tweede keer deze cursus te volgen! Het is sowieso een aanrader voor iedereen die denkt snel in de instinkers te trappen (zoals ik), want ze behandelen de stof zo uitgebreid dat het echt haalbaar is om het in 1 dag te halen. Erg blij dat ik heb meegedaan, bedankt!

by Eliane on Recentie

Ik ben geslaagd!!! Ik ben helemaal tevreden met alle tips die ik tijdens de cursus heb gekregen. Hele goede docenten, die goede uitleg gaven. TOP!!!DANKJEWEL mannen!

by Soufyan on Recentie

Top cursus Veel behandelde stof kom terug in het examen. Motiverende leraar, streng als het moet ook. Bedankt jongens!!!

by Maaike kuhm on Recentie

Na meerdere keren gezakt te zijn. Bij theoriestudie in Utrecht terecht gekomen. Een goede leraar die het kort maar krachtig en duidelijk uitlegd. Ik ben blij dat ik eindelijk geslaagd bent dankzij theoriestudie ik kan het iedereen aanraden. Heb al 2 mensen getipt die zich ook gaan aanmelden. Bedankt ben echt blij !

by Denise on Recentie

Eerste keer gezakt, de persoon was meer op humor dan op serieuze aanpak. Gezellig maar de grappen bleven meer hangen dan de rest.Tweede keer geslaagd, op 22 maart, met een andere maar meer serieuze persoon.Het grote voordeel van Thuisstudie is Onbeperkt cursus inclusief examen, zeer tevreden en beveel het iedereen aan.

by Rezart on Recentie

Wat een toffe docent, grappig, helder en zeer vriendelijk.Eerste keer 2 fouten te veel, de tweede keer geen enkele fout.Zonder zijn actuele kennis en trukjes had ik het nooit gehaald.

by Lous on Recentie

Ik ben in 1 keer geslaagd!!!! Is echt om aan te raden.

by Evelien on Recentie

Vandaag in een keer geslaagd voor mijn auto theorie. Alles waar we over hadden geleerd kwam terug in de toets en door veel herhalen kan je het ook gemakkelijk toepassen op de toets.

by Meltem Demir on Recentie

Vandaag mijn theorie gehaald dankzij deze cursusAlles werd duidelijk uitgelegd, goeie docent en vooral veel geoefend met examenvragen nogmaals bedankt voor alles top cursus

by S on Recentie

Die S. (docent) is echt een topper!

by nicoline on Recentie

Super snel gehaald!

by Jessie on Recentie

Super goede cursus, goed les gegeven. Veel vragen die behandeld werden kwam ik ook tegen tijdens het theorie examen. Helaas gezakt op 1 punt door bij het eerste onderdeel op "volgende" te klikken waardoor hij steeds doorschoot, resultaat 4 onbeantwoorde vragen. Dus NIET op volgende klikken, gewoon je tijd afwachten (werd trouwens ook aangegeven door de instructeur!)

by lara on Recentie

Jammer, ik ben gezakt. Wel veel geleerd vandaag

by Y on Recentie

Vandaag heb ik in 1x mijn theorie gehaald, echt aan te raden!Alles wordt op een makkelijke maar vooral leuke manier uitgelegd!!Kreeg veel vragen ook echt terug in de toets zelf. Leraar echt was top, ben echt Super blij!! Dankjulliewelllll!!!

by Cherry on Recentie

ik had een MEGA leraar in Amsterdam !!! Hij was strak duidelijkZonder hem had ik het echt niet gehaald ..super blijGeslaagd in 1x alle vragen die hij heeft behandeld zijn Ook terug gekomen

by R.K on Recentie

Vandaag in één keer geslaagd bij jullie in Amsterdam. Super blij en tevreden over de cursus die gegeven werd door H., bedankt!!!!!

by S. de Wagenaar on Recentie

Vandaag een cursus gehad van S., van 08:00 tot 13:00 in Amsterdam. Hij ging heel snel door de stof heen en had ook niet verwacht dat we al om 13:00 naar het CBR zouden gaan, maar ondanks dat in 1x geslaagd! Je krijgt enkele ezelsbruggetjes en tips om de verkeersregels te onhouden, echter kon dit wel wat uitgebreider.

by Irina on Recentie

Na paar keer gezakt te zijn geweest met Theorie ben ik in aanraking gekomen met Theoriestudie. Echt waanzinnig hoe zij alles oppakken en de snelheid waar ze mee werken. Na 1 cursus meteen geslaagd dankzij hun hulp! Echt fantastisch en een aanrader voor iedereen!! Nogmaals dank voor alles!

by Rojda on Recentie

Deze curcus was echt de moeite waard om van Alkmaar naar Amsterdam te komen voor mijn theorie examen. Alles werd voor mij geregeld en kreeg super goed uitlegt waardoor ik geen boek heb hoeven open te doen om mijn examen te halen.Heel erg bedankt 🙂 !

by Badr on Recentie

In een keer geslaagd zonder te leren dikke respect naar Y. Hij geeft goed les

by Claudia on Recentie

Onwijs goed uitgelegd ! Ook gelachen om hoe sommige dingen uitgelegd werden:,) maar daar door wel in 1x geslaagd ! Echt een aanrader !

by firdous on Recentie

Heel leuke cursus en ik ben in een keer geslaagd.

by Joy on Recentie

Zeker een aanrader !! 2e keer geslaagdGoeie uitleg en goeie sfeer!!

by Robin on Recentie

Goeie uitleg, leuke sfeer, in 1x geslaagd.

by Filali on Recentie

Snell gehaald supper uitleg duidelijk en een goeie sfeer supper zeker een aanrader voor iedereen ga zo door jo

by max engelmann on Recentie

Erg goede cursus. Heb in 1 dag mijn theorie gehaald. docent hield iedereen goed bij de les.max engelmann almere/holland

by JW on Recentie

Meteen geslaagd na het volgen van de theoriecursus!!! Super blij!!! Bedankt Theoriestudie!! ?

by Jafar on Recentie

Zeker een aanrader!! Het heeft mij erg goed geholpenAlles is behandelt en je word erg goed klaargestoomt om binnen 1 dag je theorie te behalen ! Het is het zeker waard

by Astrid on Recentie

Helaas niet gehaald een fout te meer, maar die man leg wel goed uit met ezel bruggetjes. Ik was gewoon zenuwachtig. Gelukig mag ik onbeprkt oefenen . dus ik ga 100 % voor met 0 fouten

by Carmela on Recentie

Deze theoriecursus is echt aan te raden. De mannen die voor het klaslokaal staan en die alles precies uitleggen voor je, dat is echt een applausje waard. De eerste keer examen heb ik niet gehaald, maar de 2de keer gelukkig wel en maar met 2 fouten. Terwijl ik voorheen niks wist.Hoefde voor deze theorie geen boek te openen. Bedankt mannen! Dikke klasse!

by Kerelus on Recentie

Gelukkig in 1 keer gehaald. Dankjewel jullie zijn echt toppers zeker een aanrader.

by Anouscha on Recentie

Goede uitleg gehad, En ook in 1x geslaagd super bedankt !! Ik raad jullie echt aan !!

by Johnny on Recentie

Helaas eerste keer niet gehaald 1 fout te veel , maar na de 2 de keer had ik het wel gehaald zonder fout. Echt bedank voor alle hulp.

by Yazoo on Recentie

Vandaag kwam ik binnen en had ik nog helemaal geen kennis of ervaring.Aan het einde van de dag had ik mijn theorie met 0 fouten gehaald!Super bedankt ik zou deze cursus zeker aanbevelen.

by Sylvana on Recentie

Ik ben de eerste keer gezakt door dat ik zelfs erg nerveus was maar ben de 2e keer geslaagd met 2 fouten. Ik kan niet anders zeggen maar het zijn Toppers!!! die de les verzorgen keep it up.!! Zeer aan te bevelen!!

by Kim on Recentie

Ben geslaagd.
TNX

by Amresh on Recentie

Vandaag samen met broer en zusje theoriecursus en examen in utrecht gedaan .Wij zijn alle 3 geslaagd dankzij deze cursus.Wij raden iedereen deze cursus aan.

by Mo on Recentie

toppie

by Cheride Heesbien on Recentie

Dit is echt een top cursus! Ik heb niet genoeg tijd gehad om te leren omdat ik veel werk en had de hoop al een beetje opgegeven. Maar ik heb het toch geprobeerd via theorie cursus. En ik ben erg dankbaar voor de goede uitleg en de aandacht die je hier krijgt. Ik en mijn schoonbroer zijn in 1x geslaagd! Alle vragen die we hadden besproken kwamen voor in de examen en het is goed in mijn hoofd blijven zitten. Ik denk dat ik bij I. zat!Duizend maal dank.Cheride Heesbien

by Vanessa on Recentie

Super! Ik had me eerst zelf ingeschreven en toen was ik gezakt, de dag daarna heb ik deze cursus gedaan en het opnieuw geprobeerd en was ik geslaagd met 0 fouten in het tweede gedeelte! Heel erg bedankt J.(volgens mij was dat de naam, sorry als ik het verkeerd schrijf)! Het is een hele duidelijke makkelijke uitleg en ze behandelen écht alles!

by Jelle on Recentie

Amsterdam - super. Vanaf 8.00 in heel hoog tempo met duidelijke en strenge instructeur door de stof heen, maar genoeg herhaling om het echt te begrijpen en genoeg ruimte om vragen te stellen. Om het uurtje een welkome 5 minuten pauze. Tijdens examen veel vragen gehad die we net behandeld hadden. Aanrader! Na eerste keer zakken zonder hulp ben ik de tweede keer geslaagd!

by Marion on Recentie

Ook ik in 1 keer geslaagd. Goede cursus, veel informatie. Was vermoeiend, dat wel. Maar zeer goed en duidelijk verteld door onderwijzer. (naam ben ik even vergeten).

by Yoëll Ostendorf on Recentie

Top cursus! Ben in 1 keer geslaagd!

by sara on Recentie

Helemaal top ! in 1x geslaagd voor mijn theorie dankzij goed en duidelijk uitleg. Alles word geregeld, waardoor je zelf bijna haast niks meer hoeft te doen.
Als je toch voor 100% geslaagd wilt gaan raad ik het wel aan om een keer je boek nog door te nemen

by Kristy on Recentie

Hoi hoi

Ben geslaagd op t nippertje dat wel. Was wel een drukke klas , maar dat geeft nu niet meer. groetjes

by Patriez Riedewald on Recentie

Wat denk je wel
Heyyyyy zoon Everaldo de boer, we moeten gelijk de mensen die nog twijfelen oproepen
Vandaag 24mei van 8 tot 13.15 lessen genoten
Helemaal niets geleerd.heb mij en mn zoon pas de zondag avond aangemeld en waren gewoon van psssstttt we gaan t proberen
EN JA WE WAREN ALS EERST BINNEN HAHA 7.23 WAREN WE AL OP LOCATIE VANUIT ROZENBURG.
EN JA NA DE UREN LESSEN MET HELE GOEIE UITLEG VAN DE TOPPER ZIJN WE BEIDE GESLAAGD ..HELE FIJNE RIJSCHOOL
ZE WETEN WAARMEE ZE BEZIG ZIJN EN DOEN WAT ZE BELOVEN
ECHT N AANRADER

by kelthoum on Recentie

k heb deze cursus gevolg in Rijswijk, de eerste keer gezakt omdat k ook niet goed ging opletten, de tweede keer geslaagd met een fout, ben super blij.de cursus begint in hoog tempo en alles wordt goed uitgelegd.De docent was een super lieve jongman die alle vragen van de cursisten ging beantwoorden en uitlegen...super bedankt aan theoriestudie.nl met name H.

by Dani on Recentie

Na 2 x zakken toch maar voor deze cursus gekozen in Amsterdam. Super nu wel geslaagd. Met de uitleg wordt het gewoon eenvoudig. Super bedankt ! Zeker aan te raden dus !!!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Heb je bij ons deelgenomen aan een theoriecursus?
Dan vinden wij het leuk als je een recensie of een like achterlaat. 🙂